tiistai 1. toukokuuta 2012

Koulumatkamaisemia

Kun olin vienyt molemmat lapset kouluun, kävin pikatreffeillä parin suomi-äidin kanssa puistossa. Nauroinkin, että hassua, vaikka olen täällä "kotiäitivaimona", niin tuntuu, että en ole ehtinyt edes pyykkiä pestä. Toinen puoli asiassa on toki se, että pesukone ja kuivausrumpu ovat niin järkyttävän kokoisia, että kestää hippusen aikaa, että niihin saa edes puolilleen täytettä. Meidän pesukone on oikein "Super Capacity Plus", mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Luulisin, että sillä siis voi pestä koko suvun pyykit kerrallaan. No, tänään oli vihdoin pyykkipäivä ja täällä on (kuten kai kaikissa Jenkki-sarjoissakin) pesukone ja kuivausrumpu autotallissa. Minun mielestä siis tietty eksoottista, kuten myös lavuaarissa olevan jätemyllyn käyttö. Olen uskaltanut käyttää sitä ehkä kolme kertaa. Ei se ole ainakaan vielä purrut, murissut eikä mennyt tukkoon.

Hain tänäänkin lapset kävellen, vaikka auto nökötti tallissa. Samalla saa ulkoiltua, reippailtua ja halusin vielä ottaa matkalta kuvia, jotta halukkaat pääsevät fiilistelemään lasten koulumatkatunnelmia. Kuvat ovat järjestyksessä kotoa koululle ja koululta takaisin. VINKKI: Jos kuvia (mistäpäin blogia tahansa) tuplaklikkaa, niin ne saa suuremmaksi 

Tässä meidän kotikatumme. Ei täällä sentään ihan niin lujaa tuule, miltä puista päätellen näyttäisi. Ne vain kasvavat vinoon. Naapuritalon pihalla on aivan upeat ruusupuskat, jotka näkyvät hieman.

Tässäkin on sekä etualalla että taka-alalla (ihan pienenä) ihanat ruusut


On kaistaa poikineen.

Ylisöpöt koulubussit jonossa Eveliinan koululla. Tähän siis Lassinkin koulubussi tulee.

Koulun pihalla on aivan ihanan kaunis ja rehevä alue.

Kotia kohti (ollaan kyllä jo melkein perillä)
Koti on tästä ihan pikkuisen vielä eteenpäin.


Odotelimme puutarhuria saapuvaksi koko päivä - ei kuulunut.  Meidän oma puutarhurimme pääsi haaveittensa mukaan edes vähän pihatöihin.

3 kommenttia:

 1. Utkomattoman (Ellu 3:n ikäisenä) hienot maisemat!
  Lähdenpä tästä Halosiin kans' tonkimaan.
  Vaari

  VastaaPoista
 2. O-OU, mitä ruusuja!
  Nyt alkaa kummitäti vihertämään -kateudesta nimittäin. Oi mitkä näkymät koulumatkalla; Punaliila kukkaketo, ihan kuin huopakaunokkia kääpiökokoisena ja koulun pihassa jotain iihanaa kurjenmiekkaa, sekin vaalean punaliilaa!
  (Lähikuvia, pliis)
  Kuvassa 8/10 sentään ihan suomalaisen "tavis"-krassin näköistä kukkaa ja olisko peräti sammalleimuakin:) Terkkuja vaan Eveliina-puutarhurille, kyllä siellä on kaunista!

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä kuvia koulumatkalta, on niin ihania kukkasia siellä kun meillä ei ole vasta kuin leskenlehtiä R-mamma

  VastaaPoista