perjantai 4. toukokuuta 2012

Perus perjantai

Heti, kun olimme vieneet Lassin kouluun, poikkesimme Eveliinan kanssa meille uudessa tuttavuudessa, CVS/Pharmacyssa. Kauppa, jossa oli myös kovastikin apteekkiasioita. Joskin täällä on melkein kaupassa kuin kaupassa niin apteekkiasiat kuin Alkonkin antimet. Lasten ollessa koulussa ja Kz:n töissä, minulla oli yhden naisen siivoustalkoot. Kerrankin vein oikein matotkin ulos, ehkä siksi, koska se on erityisen helppoa: niitä on vain kaksi, sillä melkein kaikkialla on kokolattiamatot.

Iltapäivällä olimme molemmat hakemassa lapsia koulusta, koska meidän piti lähteä suoraan koululta pakoputki punaisena kohti Lassin lastenlääkärintarkastusta. Koulua varten pitää tehdä ihan perustarkastus. Eveliinan opettaja muuten sanoi, että olisi ihanaa, jos ehtisin/pääsisin aina välillä luokkaan vapaaehtoiseksi auttajaksi (varsinkin, jos on joku spesiaali päivä), mutta minunkin pitäisi mennä sitä ennen niihin samoihin tuberkuloositesteihin, joissa lapset jo olivat. Lääkärissä kaikki oli kohdallaan, ei huomautettavaa ja lasten helpotukseksi ei tarvinnut uusia rokotuksia. Lääkäri sanoi, että Lassi on terveen lapsen perikuva. Maanantaina on Eveliinalle samat testit.

Lääkärin jälkeen poikkesimme erääseen puistoon moikkaamaan useampaakin Suomi-perhettä. Tässä muutama otos puistosta:Illalla oli kaksi vaihtoehtoa: kaupat tai koti. Kaupoista pitäisi kierrellä grillejä, puutarhakalusteita, kameroita, pihakukkia yms. Se jää nyt huomiselle, koska valittiin vaihtoehto B. Ilta meni siis pyöräillessä, Wii Fit:tiä pelaillessa ja lukiessa. Lassille luettiin iltasaduksi englanninkielistä Harry Potteria, Eveliinalle koulusta lainattua "Ten Little Catepillars"-kirjaa.  

1 kommentti:

  1. Mehän ollaan aina tiedetty, notta Lassi on terveyden perikuva ja hienoa, ettei Eveliinalla ollut sen kummempaa ongelmaa.
    Olemme arvailleet, koska joudut/pääset yhteiskunnallisiin rientoihin. Ei sinua, Sini, kauaa kotirouvana anneta olla! Believe!
    Halit E&Mja

    VastaaPoista