torstai 17. toukokuuta 2012

Summer's almost here!

Näillä houkuttelevilla sanoilla aloitti eräs lehtimainostaja. Mietin pari päivää sitten, että mitä nämä ihmiset kesästä odottavat, koska nyt on jo ihan kesä minun mielestäni. Ainoastaan siitepölyn määrästä huomaa, että nyt on kai sitten kevät. Sitä on riittämiin, minä ja Lassi (jolla ei ole ollut koskaan mitään allergioita) pärskimme pahiten. Eiköhän se siitä jo ala pian helpottamaan.

Luin lahjaksi saamaamme viinikirjaa, jossa oli mielestäni kovin ihana pätkä Kaliforniasta: "Upeat maisemat, hedelmälliset laaksot ja auringon hemmottelema ilmasto jättävät jälkensä asukkaisiin. Ne ilmenevät luonnollisena hyväntuulisuutena, joka on leimallista suvaitsevaiselle, monikulttuuriselle ja avoimelle yhteiskunnalle." Olemme kyllä saaneet nauttia aivan ihanista ihmisistä ympärillämme. Hymyilen joka kerta kun vien Lassin kouluun ja yksi hänen parhaista kavereistaan ottaa häntä aina selästä/hartioista kiinni merkkinä ystävyydestä. Niin he lähtevät kävelemän yhdessä kohti reppujonoa, johon reput jätetään välitunnin ajaksi. Tänään olin silmälääkärissä ja ihana silmälääkärini kyseli ummet ja lammet kaikkea  meidän elämästä, kertoi omastaan ja kehui niin kovasti taas kaikkea mahdollista, täällä ihan perussettiä. Oi, näytätpä upealta, hienot vaatteet, hyvä iho...ööö... Siinä sitten itse ihan punastuneena yritän sanoa, että itsekin näytät todella kauniilta. Ehkä jonain päivänä se tulee luonnostaan. Varsinkin, koska hän ON todella kaunis. Illalla taas kun menimme Eveliinan koulun avoimien ovien päivään, niin eräs Eveliinan luokan tytöistä tuli heti halaamaan häntä. Ja näistä esimerkeistä yksikään ei ole paikallinen, kaikki ovat maahanmuuttajia. Ihana esimerkki oli myös pari päivää sitten, kun kävelin aamulla Eveliinaa viemään kouluun. Noin 16-17-vuotias poika käveli vastaan ja kohdallamme katsoi silmiin ja toivotti iloisesti hyvät huomenet! Ihanan esimerkillistä teinarimeininkiä!

Pakko lisätä vielä äkkiä yksi juttu, kun luin juuri sähköpostit. Eveliina antoi kavereilleen kutsukortit synttäreilleen. Yksi ystävällinen äiti ilmoitti tyttärensä kemuihin ja lisäsi vielä, että ilmoita, jos hän voi olla mitenkään avuksi juhlajärjestelyissä :) Ihanan herttaista! Kyllähän minä tietysti oikeasti pärjään, mutta tekisi mieli vastata vitsillä, että tule sinä imuroimaan, jos minä pesen vaikka sillä välin ikkunat :D Toivottavasti lapset eivät odota mitään mieletöntä jenkkispektaakkelisynttäreitä. Täällä on kuulemma joskus ainakin kaiken maailman taikureita ja muita esiintyviä tyyppejä vieraita ilahduttamassa. Ajattelin, että jospa tuo allas ilahduttaisi lapsia, varsinkin jos on kuuma päivä.
Silmälääkärireissumaisemia. Ostoskeskus on kyllä aivan ihanan tunnelmallinen paikka! Joskin tänään piti jäädä pariksi tunniksi odottelemaan, että silmiini laitettujen lääketippojen vaikutus alkaa hälvetä. Siinä ajassa (kun ei oikein nähnyt selvästi ja sandaalitkin alkoivat hiertää) alkoi aika jopa käydä vähän pitkäksi. Mutta onhan se laatuaikaa olla itseksensä liikenteessä ja nauttia ympäristöstä. 


Tällä penkillä nautiskelin Starbucks coffeesta ostamani lounaan.

Illalla leikkasin perheen miehille kesätukat. Summer's almost here :D

(Kz:n kuva töistä) Omenapojilla ei ole mitään asiaa tämän pylvään vasemmalle puolelle.

3 kommenttia:

 1. Hei, ihka aitoja sormustinkukkia silmälääkärireissumaisemissa! Ja almost summer.. mikä siellä sitten enää kesällä tai syyskesälä kukkii?? No ehkä saamme sen aikanaan kuulla/nähdä...mielenkiinnolla jäämme odottamaan...
  nimim. Huuhkajantien Hortonomi

  VastaaPoista
 2. Kyllä siellä sitä kukkaloistoa piisaa.Ihanan ruskettuneita poikia kesähiuksissaan,hyvä kun osaat itse parturoida. Riitta

  VastaaPoista
 3. HH: Olen kuullut valitettavasti vinkkiä siitä, että nyt täällä on se vihreä aika, tästä kun ei puoleen vuoteen sada, niin luonto alkaa olla jossain vaiheessa suht ruskea. Onhan täällä kaikkialla hyvät sadetusjärjestelmät toki. Ja toivottavasti piiiitkä kukkaloisto :)
  Ja kiitos kaikille, kun jaksatte kommentoida juttujamme <3

  VastaaPoista