maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tavoitteena mm. liikunnan ja mässäilyn tasapaino

Eilinen meni suunnitellusti autokauppoja kierrellen (vaikka siis oli pääsiäinen). Yksi myyjä kysyi heti, kun kuuli minun puhuvan lapsille, että oltiinko Suomesta. Hän oli kuulemma Venäjältä itse. Osasi tervehtiä meitä "terve!". Muutamaa autoa tuli koeajettua, mutta päätöstä ei vielä tehty. (Nyt Kz katsoo parhaillaan autoja netistä.) Eilen ja tänään on ollut todella lämpimät päivät, reilusti yli 20 C. Huomisesta lähtien pitäisi viiletä ja olla sateisempaa muutama päivä.

La käytiin ekaa kertaa ikinä Mc Donald'sissa Amerikassa. Lapset ihastuivat ikihyviksi niihin pirtelöihin "Strawberry Shake". Myyjäkin heti sanoi, että tulette rakastumaan niihin. Vertailun vuoksi sunnuntaina käytiin testaamassa Burger Kingin vastaava (ei kyllä ollut sinne päinkään) ja lapset pettyivät pahasti. Se olikin terveellisempi David Beckhamin mainostama smoothie. Tässä on se ongelma, kun aamu- ja iltapalalla saa vetää mm. suklaamuffinsseja, brownieseja sekä vohveleita esim. kermavaahdolla, kinuskilla, suklaarakeilla yms. ja hamppareita ja tortilloja niin paljon kuin napa vetää, niin pelkona on luonnollisesti takamuksen leviäminen ja mahamakkaroiden turpoaminen. Yritetään valita paljon kaikkia salaattijuttuja yms., mutta aina tulee perus ahne olo, kun kerran ilmaiseksi saa, niin vedetään sitten oiken kunnolla. Kai se on sitten eri, kun aletaan itse ostaa ruokia, niin EHKÄ ei tule ostettua niin paljoa herkkuja... Kz on pyöräillyt töihin pyörän oston jälkeen joka päivä. Molemmat kävimme vuorotellen su aamulla ennen aamupalaa juoksulenkillä. Punttiksella käydään, kun ehditään ja jaksetaan. Tänään käytiin lasten kanssa aika pitkälläkin lenkillä niin, että lapset menivät potkulaudoilla ja minä menin hölkytellen/kävellen tilanteesta riippuen. Lenkin lopuksi kyllä käytiin ostamassa Mäkistä ne lempipirtelöt taas. Mietin, että vaikka kerran viikossa voitaisiin ostaa sellaiset. Puntaria ei meillä täällä vielä ole, joten kun kontti saapuu, niin totuus paljastuu. Tai sitten pitää luottaa peiliin :)

Kävimme lasten kanssa lenkillä ihastelemassa erään kaupan kukkatarjontaa. Kyllä siinä tuli jo aika himo alkaa laittaa uuden kodin pihaa kukkaloistoon.Pipat päässä rotvallir reunalla vetämässä Mäkin herkkupirtelöä. Ei ole taidettu takana olevaa palmua hetkeen siistiä ja karsia.

1 kommentti:

  1. Ei ihme, että tuossa kukkaloistossa alkaa sormia kutittaa, kun täälläkin, vaikka on ½m lunta.
    Toivoo E&Mja

    VastaaPoista