torstai 5. huhtikuuta 2012

Amerikassa kaikki on suurempaa...

Päivä sujui sosiaalisissa merkeissä USA:laisten ja korealaisten seurassa. Lapset pelasivat keskenään koripalloa, sulkapalloa ja "jalkapalloa" sekä polskivat altaalla koko iltapäivän. Molemmista lapsista on kyllä tullut melkoisia vesipetoja. Siellä ne ui ja sukeltaa syvässäkin päädyssä, kuin vanhat tekijät. Lassi sai korealaiselta Lailalta (9-vuotias oikein sievä tyttö) kirjeenkin (englanniksi). :)


Eva ja Eveliina potkuttelemassa sekä Laila ja Lassi sulkkista pelaamassa.

Hassu ongelma on ollut auringon polttavuus. Meillä kuluu ihan hurjasti aurinkorasvaa, ollaan varjossa ja ihan keskipäivä sisällä. Lapsille ostettiin jo ne hatut, joita he pitävät syvällä päässään. Minun jakaus alkoi olla kovin punainen ja arka jo pari päivää sitten. Olen pitänyt ponnaria (kaikki hiukset takana, jos se auttaisi), mutta ei. Tänään en keksinyt enää muuta, kuin Suomesta tänne matkanneen pipon (yritin kyllä kehittää jotain pantaa Lassin kaulahuivista ja jopa tyynyliinasta, mutta pipo oli luontevampi ratkaisu :) ). Olin sitten se päässä tämän päivän. Illalla kävin ostamassa huivin huomista ajatellen. Ja kontissa toki tulee kasa lippiksiä ja huiveja, jahka aika koittaa... Kz osti muuten tänään uuden pyörän, jolla aikoo huomenna jo mennä töihin. (Niin, täällä mennään töihin, vaikka on pitkäperjantai).


Pipo päässä  melkein pakkassäässä.

Uudenkarhea pyörä

Illalla lähdettiin ajamaan läheiseen Costcoon (huom! minä ajoin täällä ekaa kertaa!!!). Se on paikallinen Veljekset Keskinen-tukku-Lidl-sekoitus. Kaikkea on ja paljon. Ja jättipaketeissa! Executive member-jäsenyys maksoi $110, mutta se kai pitäisi tulla suht helposti bonuksina takaisin. Kärryt olivat valtavat ja kaikki tavarat olivat valtavia. Huomenna mennään vielä paremmalla ajalla ja tarkemmin koluamaan puotia. Lähtiessä kiepattiin vielä Sunnyvalen keskustan kautta, niin sain vähän lisää ajokokemusta. Ensinnäkin en ole paljoa ajanut (vielä) automaattivaihteilla ja harvemmin tilanteissa, joissa on koko ajan 4-6 kaistaa. Olisi hyvä pikku hiljaa oppia hahmottamaan täällä reittejä. Ensi viikolla voisi lähteä suomiäitiporukalla lasten kanssa eläintarhaan Palo Altoon, jos osaisin ajaa sinne :)


Jos vaikka alettais grillaamaan. Riittäis ehkä isommallekin sakille.

Tästä vähän pikkusuolaista naposteltavaa

Päivän löytö taisi olla Eveliinan uusi mekko (maksoi alle $20 eli alle 15e)


1 kommentti:

  1. Hyvä Sini ku siel rohkeesti ajelet js onnea Kain uudelle pyörälle. Kiva ku Lassi ja Eve ovat saaneet kavereita.Hyvää pääsiäistä! Riitta

    VastaaPoista