keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Cupcake Maker, Astronaut Ice Cream yms. elintärkeät ostokset

Päivä sujui normaaliin tapaan Kz:n ollessa töissä (ensin hotellilta puhelinkonferenssi klo 3-6 ja lisäksi lyhennetty tavallinen työpäivä) ja meidän opiskellessa, ollessa punttisalilla, potkuttelemassa ja uimassa. Tänne oli luvattu (Iltalehden sään mukaan) vain +13 C, mutta hyvin tarkeni altaalla bikineissä. Ei tainnut ihan täsmätä.

Päivän kohokohta oli kyllä iltapainotteinen. Netissä toimii yheisö: Piilaakson suomalaiset naiset FB:ssa. Sitä kautta olin saanut kutsun (kuten kaikki jäsenet) täältä pois muuttavan perheen luo penkomaan myytäviä tavaroita. Sehän oli ihan aarrepaja meille. Mukaan lähti (tai saadaan hakea vasta myöhemmin) lapsille juuri sellainen työpöytä, mitä olin suunnitellutkin + työtuoli sekä kaikki sähköllä toimiva: leivänpaahdin, vedenkeitin, "pirtelökonesurvainvatkutin", voileipägrilli, hiustenkuivain, imuri yms. Aikas mahtava mäihä!

Tärkein ostos oli tietenkin Eveliinan omilla rahoilla ostama ($5) Cupcake Maker. Miten tyttömme on voinut selvitä 5-vuotiaaksi ilman sitä :D Kyllä ihmiset kaikkia keksii!!!! Pakkohan sitä oli heti hotellille päästyämme testata.

Eveliinan ensimmäinen cupcake.

"Penkojaistalo" oli täynnä suomalaisia naisia, lapsia ja jopa muutama mies oli uskaltautunut mukaan. Ihan huippua oli nähdä kaikkia ihmisiä oikeasti, joista oli vain kuullut tai nähnyt vain netin kautta valokuvassa. Heti tuli niin paljon uusia kontakteja, aivan ihania ihmisiä! Viikonlopuksi on jo "grillibileet" tiedossa. Lapsetkin luovat kovaa vauhtia uusia kontakteja. Huomiseksi iltapäiväksi lapset saivat jo korealaislapsilta pelikutsun hotellin pelikentälle.

Ennen iltapalaa Kaizu kävi vielä lenkillä etsimässä kameroita läheisestä Fry'stä. Mukaan tuli astronauteille tarkoitettua jäätelöä. Oli kyllä mielenkiintoista. Se oli huoneenlämpöistä kuivatettua jäätelöä. Iltapalat ovat muuten täällä aivan ihania. Lasten mielestä aamupalat ovat parhaita, kun saa vaaleanpunaista (mansikanmakuista) vohvelia tai niinkuin tänään violettia (mustikanmakuista) vohvelia. Iltapalalla on viiniä tai olutta ja ihania ruokia. Tänään sai tehdä itselleen seisovasta pöydästä haluamillaan täytteillä hampurilaisen tai hot dogin (lisäksi aina salaattipöytä). Muina iltoina on ollut tortillajuttuja, pitaleipiä yms. NJAMIIII.

Taas yksi makuelämys tässä elämässä lisää...

1 kommentti:

  1. Sini, Amerikassa kaikki on suurempaa:)Tuo meidän mäki odottaa sinua, noiden kaikkien ihanien herkkujen jälkeen:)
    Halit kaikille.
    Tiina & co

    VastaaPoista