lauantai 1. syyskuuta 2012

Back to school night

Torstaina olimme lasten vanhenpainillassa (Back to school night). Molempia opettajia näen kyllä päivittäin kun vien lapsia kouluun ja haen pois, mutta edelleen on se vaikutelma, että molemmat ovat erityisen ystävällisiä ja mukavia. Itseasiassa lupauduin vapaaehtoisavustajaksi luokkaan (ainakin nyt Eveliinan luokkaan aluksi), noin tunniksi kerrallaan (en tiedä vielä kuinka usein). En tiedä kuinka se onnistuu minun englannillani, mutta koska kyseessä on ELD-luokka (English Language Development) eli kukaan lapsistakaan ei osaa puhua englantia vielä hyvin (eikä minun kokemuksen mukaan oikein äideistäkään, ainakaan äidinkielenään), uskon ettei oma englantini ole ollenkaan sieltä huonoimmasta päästä. Eikä se myöskään kehity ihan vain kotona ollessa. Siksi saan monta kärpästä yhdellä iskulla, sekä oltua avuksi opettajille ja oppilaille että vielä harjoitettua omaa kielitaitoani. Vielä pitäisi mennä tuberkuloositesteihin (joka on pakollinen rokotuksesta huolimatta kaikille avustajille) ja sitten kohti uusia haasteita :D Molemmat lapset ovat viihtyneet koulussa ja ovat iloisia uusista kavereistaan. Hauska yksityiskohta oli, kun Eveliina tokaisi yksi päivä: "Mun mielestä mun naama näyttää jotenkin hassulle, kun mun iho on niin vaalea..." Totta, täällä me valkoihoiset olemme vähemmistöä...

Perjantaina kävin vähän ostamassa lapsille uusia kouluvaatteita. Molemmat ovat kasvaneet niin hurjasti, että jopa täältä keväällä ostetut vaatteet eivät enää meinaa riittää pituudesta! Tein kyllä niin ihania löytöjä! Ostin vielä uuden lampun ja valkoiset nimikirjaimet lastenhuoneeseen Pottery Barnista (olen ihan hulluna siihen kauppaan!!!).

Uusi lamppu ja kirjaimet.
Torstaina ostin kasan kukkasia, kolme kimppua sisälle ja viisi ruukkua pihalle.

Tämä aamu alkoi minun osaltani ystäväni kanssa Sunnyvalen Farmer's Markeitilla. Sinne kaikki maanviljelijät tuovat tuotteitansa myyntiin. Paljon kojuja ja katusoittajia ja ihania tuoksuja ja tunnelmaa. Me molemmat hurahdimme ihaniin pikku kurpitsoihin (ainakin nyt koristeeksi, katsotaan tuleeko niitä syötyä). Muuten tämä päivä on sujunut lähinnä kotioloissa lötkötellen, leffaa katsellen ja rentoutuen.


Murphy Avenuen markkinat

Hassua, kun täällä on ihan samoja asioita samaan aikaan kuin Suomessa. Kuten elo-syyskuussa auringonkukkia vaikka muuten on vielä suht kesälämpötilat (su luvattu 29C, ma 30C, ti 28C...)
Ihana Minttu ja Ihanat kukat

Sööttejä minikurpitsoita...tai jotain...

Tuliaisia kotiin
1 kommentti:

  1. Sehän on hieno homma kaikinpuolin mennä kouluavustajaksi lapsille! R-mamma

    VastaaPoista