perjantai 21. syyskuuta 2012

Karjalanpiirakka-factory

Eilisen pääteemana oli käydä näyttämässä ystävälleni minun suosikkiostoskeskustani Palo Altossa. Siinä menikin aika ihan siivillä. Pari ihanaa paitaa tarttui mukaan, mutta suurimmaksi osaksi vain hengailtiin ja nautittiin ympäristöstä hyvä ruoan ja seuran siivittäminä. Sain juuri viestin paikalliselta ystävältäni, että oltiin juuri tuona aamuna (ostoskeskukselle ajaessani) ajettu 280-tietä pitkin pitkän matkaa vierekkäisillä kaistoilla aina ostoskeskukselle asti (ja hän jatkoi siitä töihin). Hän oli yrittänyt huitoa ja huutaa nimeäni, mutta minä olin vain tuijottanut eteenpäin :) Hän laittoi, että on ollut varmaan aikamoinen näky noin niinkuin muiden silmissä. Tiellä menee varmaan ainakin 4 kaistaa yhteen suuntaan joten silminnäkijöitä on ollut. Tässä fiilistelykuvia ostoskeskukselta.Tänään oli ihan huippua kun pari ihanaa Suomi-ystävää tuli meille leipomaan huomista varten. Yksi rakkaista ystävistäni lähtee suht pian Suomeen ja siksi pitää viettää niin paljon aikaa yhdessä kuin mahdollista. Siksipä pidämmekin huomenna syysillanistujaiset, vähän kuin rapujuhlat, kahden laatunaisen ja heidän perheidensä seurassa. Kokonaisia rapuja en löytänyt, mutta ravun lihaa paketeissa kylläkin. Mm. rapuleipiä valkosipulivoilla, kylmäsavulohirullia ja itsetehtyjä karjalanpiirakoita munavoilla on huomenna tarjolla. Meillä oli tänään tehomimmien ja lasten yhteinen karjalanpiirakkatehdas :) Samalla tein vaniljakiisselin ja ystävä leipoo vielä tänään omenapiirakan. Tarjolla siis mahdollisimman syksyistä ja suomalaista ruokaa. Aaaah ja kynttilän valoa, viiniä ja hot spata tähtitaivaan alla. En meinaa malttaa odottaa.

Tein riisipuuron sushi-riisistä ja tuli aivan taivaallisen hyvää!!! Me vedimme ylijäänyttä puuroa kuin Simo hilloa :D


Etualalla aikuisten kädenjälkeä, peremmällä Eveliinan itse tekemiä alkuja.

Maistuis varmaan sullekin!

Onnelliset leipurit itsetehtyjen piirakoidensa kanssa.
Tänään oli muuten joku NASA:n avaruussukkulan lennätysjuttu aamulla, mutta se meni valitettavasti ohi, koska kuulin siitä vähän liian myöhään. No se ei paljoa paina. Olen niin innolla järjestellyt huomista. Minä olen sellainen juhlienjärjestäjähullu. Rakastan suunnitella kattausta ja kaikkia koristeita jo etukäteen. Nyt jo keittiön pöytä näyttää niin ihanan syksyiseltä. Tänään käytiin tyttöjen kanssa yhdessä vielä ostamassa yhdestä Tiimarin ja Sinooperin/ Sinellin risteytyskaupasta vähän lisää somisteita huomiselle. Ostin mm. tuikkukuppeja joilla jo ympäröin altaanreunuksen kivetyksen huomista iltaa ajatellen.

Pihakoristeluja. Ostin jo kurpitsoja kaupasta (palmujen alle). Täällä on ollut jo elokuusta asti kaiken maailman Halloween-kamaa kaupat pullollaan. Nyt alkaa olemaan myös Thanksgiving day-tuotteita ja toki joulukoristeita, -valoja ja kuusia MAHTAVINE koristeineen. Onhan jo syyskuu :D

Pieni alkuvilautus kattauksesta. Laitoin servettirenkaan sisään aina joko marjatertun tai lehtiryppään.
Älkää muuten ihmetelkö kun Kaizu ei ole hetkeen kirjoitellut. Hän vaan sanoo, että eihän hänellä tapahdu mitään erikoista, koska on kaiket päivät töissä. Niinhän se toki on, minulla ja lapsilla ehtii olla monen monta seikkailua sillä aikaa kun Kz painaa neljän seinän sisällä töitä. No, ehkä hän voi kirjoittaa viikolopusta ;)


1 kommentti:

  1. Kyllä sinä olet sitten energinen ihminen ei voi muuta sanoa ja lapset aina niin innolla mukana häärää Terkuin R-mamma

    VastaaPoista