lauantai 29. syyskuuta 2012

Sinin megalomaaninen shoppailuelämys

No niin, kuten otsikkokin kertoo, Sini kävi perjantaina kaverinsa kanssa Gilroyssa tsekkaamassa joitain vaate-outletteja eikä meinannut tullessaan enää mahtua kotiovesta paperikassiensa kanssa sisään... Tuli Hilfigeriä ja Coachia ja ties mitä. (Gilroy Premium Outlets sisältää 145 kauppaa!) Vietin itse kotityöpäivän, sillä jäi minun tehtäväkseni hakea lapset koulusta.

Sinin kuvatekstit: Meillä oli autossa eväänä paahdettuja suolattuja manteleita, banaanilastuja, Daimeja ja Colaa, joiden voimalla jaksoimme shoppailla hyvin. Pidimme aina välillä autossa pienen tankkaustuokion ja lopuksi menimme syömään ihan ravintolaan. Niin vain se 9 tuntia vierähti ihan sekunnissa. Löytyi niin paljon kaikkea ihanaa.  Perustelin itselleni ja Kz:lle, että se yksi niistä kassillisista jää joululahjoiksi. 

Ihanat maisemat kotiinpäin ajellessa. Näkyy vähän huonosti, mutta tuota vuoristoa ja kumpuilua on monessa kerroksessa. Jos katsoo tarkkaan, näkee haaleimmatkin.

Illemmalla päätimme extempore käydä ensimmäistä kertaa katsomassa miltä amerikkalainen jalkapallo näyttää. Läheisellä Fremont High Schoolilla oli ottelu mutta olimme sen verran myöhässä liikenteessä, että ehdimme ihmetellä rynnimistä ja cheerleadereiden hehkutusta vain vajaan puoli tuntia ennen kuin ottelu loppui. Puoli kahdeksalta olisi alkanut vielä toinen ottelu mutta alkoi jo olla sen verran viileä, että totesimme tämän riittävän tällä erää. Kotona vuokrasimme vielä leffan jonka katsoimme ennen nukkumaanmenoa.
Tänään lauantaina tuli Lassin koulukaveri käymään, jota ennen oli ohjelmassa kauppareissua, talon ja autojen siivousta, hiukan töiden tekoa (rästejä eiliseltä) ja sen sellaista. Periaatteessa ihan kotipäivä siis, mutta silti täynnä kaikenlaista pientä puuhaa. Nyt illalla Sini vielä siisti meidän perheen urosten tukat.

Tämän illan ekstra: Vaikka takapihamme on suht pieni, en ollut nyt lähiaikoina huomannut, että ruusut kukkivat vielä näin komeasti pihan perällä.


Laitoin muuten torstaina ruisleivän juuren tuloilleen. Sen kehittelyssä menee monta päivää mutta katsotaan jos huomenna jo saataisiin ensimmäiset koekappaleet uuniin asti.

2 kommenttia:

  1. On se Sini innokas ostoksilla kävijä itse tökkii ku pitäis Keskiselle lähteä. R-mamma

    VastaaPoista
  2. Hehee, Simppadimppa vauhdissa :D Terkkui vaan kaikille sinne!

    VastaaPoista