sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sisustus-extra

Lauantaina Eveliina sai olla leikkimässä ystävällään samalla kun me ja Lassi suuntasimme kaupoille. Lassi halusi mukaan, koska oli koittanut suuri päivä ja hän sai ostettua kauan säästämillään rahoilla Harry Potterin lego-Viistokujan. Sitä hän rakenteli innoissaan koko eilisen päivän ja lopetteli urakkansa tänään aamulla. Ikäraja oli 14+, mutta hyvin Lassi sen osasi koota itsekseen.

Lassin suuri ylpeys: Lego Tylypahka, Kotikolo, Hagridin mökki ja Viistokuja.

Meidän oli tarkoitus ostaa vihdoin ne lampunjalat yms. pientä, mutta tänään saatiin vasta ne ostettua. Eilinen meni lähes kokonaan kaikkeen pieneen sisustussäätöön. Laitoimme verhotangot paikoilleen, pesin ja silitin kaikkialle verhot, taulu laitettiin seinälle yms. pientä. Verhotankojen laitto on kestänyt, koska aluksi ajattelin etten halua rei'ittää vuokratalon seinää (vaikka lupa siihen olikin), mutta olen kyllä tyytyväinen ratkaisuun. Ihana saada vanhat tutut Havula-verhot  tänne. Tässä vähän kuvia ympäri taloa:

Käytävän kunniapaikalla on meidän ainoa seinälle pistetty taulu.

Ylpeä lego-kokoelman omistaja.

Iltapäivällä Eveliina halusi järjestää meille piknikin takapihalle. Oli kyllä todella ihanaa vaikka ei luvattu 30C varmaan täyttynytkään. Kyllä siellä silti tarkeni. Iltasella vielä grillattiin pitkästä aikaa ja nautimme hyvästä ruoasta kynttilän valossa.


1 kommentti:

  1. Kaunista teillä siellä on. Lassilla mahtavat lego-rakennelmat, kerro terveiset R-mammalta

    VastaaPoista