perjantai 14. syyskuuta 2012

Ihme onnen huumaa

Alkuun niitä kuvia, joita lupasin laittaa. Sisäjutut on vielä osittain kesken ja mennään huomenna kaupoille, joten sen jälkeen saan varmaan enemmän päivitettyjä sisäkuviakin.

Hollister-hupparihullutus. Ne vaan on niin pehmeitä, että niihin tulee riippuvuus.
Päätin laittaa ulko-oveen tarkoitetun kranssin pöytäkoristeeksi takapihalle. Yritän uskotella itselleni, että syksy on tulossa ja alan hakea sisustuksessa jo edes vähän syksyn tunnelmaa.
Tässä taas oikeasti ulko-ovessa oleva kranssi.

Minä olen hillunut jossain ihmeen onnen huumassa jo...no okei, ehkä reilut 30 vuotta, mutta myös nämä lähipäivät. Elämää on piristänyt niin ihanat pienet onnen hetket.

Eilen olin ihan fiiliksissä siitä, että saan olla kotiäitinä/vaimona. Ensin menin pihalle puutarhatöihin bikineissä (puutarhanhoito sisältyy vuokraan, mutta tarkoittaa lähinnä ruohon leikkausta). Nypin enimmäkseen rikkaruohoja, ei täällä paljon muuta tehtävää olekaan puutarhan puolella nyt kun kaikki maailman aprikoosit ja omenat ovat jo pudonneet maahan eikä niitä tarvitse enää kerätä. Sitten jatkoin bikineissä kodin siivousta. Minä olen varmasti seonnut, mutta oli vaan niin kiva pestä vessoja ja imuroida. Yhtä ihanaa oli lähteä hakemaan lapsia koulusta. Koko ajan vain mietin miten RAKASTAN tätä kotona olemista ja lasten kanssa touhuamista.

Kun pääsin koululle, huuma ei yhtään laantunut. Tällä kertaa iltapäivän pelasti lasten koulun rehtori. Aina aamuisin hän ohjaa muutaman lapsen kanssa huomioliivit päällä ja stop-merkki kädessä liikennettä koulun edessä ja toivottaa aina iloiset huomenet hymyssä suin. Eilen kun oltiin officella käymässä se ihmetteli kun Eveliinan kipsissä ei ole vielä nimmareita. Se pyysi Eveliinaa rehtorin kansliaan ja vetäisi hymynaamanimmarin kipsiin :D Aika ihanaa ihmisläheistä kohtelua ♥

Iltapäivällä oli toinenkin huippuhetki kun aloin yht äkkiä miettiä Lassin lukiessa minulle erästä englannin kielistä kirjaa sohvalla, että mitä lastenhuoneesta kuuluu...Eveliina siellä leikki nukeilla ENGLANNIKSI! Hän kuulemma leikki mielikuvituspikkusiskonsa kanssa joka on syntynyt täällä eikä ymmärrä muuta kuin englantia. Ei ole mennyt nämä kaikki kielitreenit hukkaan!

Tänään sain taas niin hyvän mielen aamulla kun sain olla auttamassa Eveliinan koululla. Osasin jopa käyttää sitä jättikokoista kopiokonetta. Sen jälkeen huippu treeni salilla ihanan ystäväni kanssa ja lounas altaalla. Nyt on ihanan rentoa, kun viikonlopuksi lapsille ei tule läksyä. Ja mikä huipuinta, tänään VIHDOIN postissa odotti hyvin kauan kaivattu ajokortti eli samalla local ID. Helpottaa sataa asiaa eikä enää jää alkoholitkaan ostamatta kun saa todistettua ikänsä :)

Lounas altaalla ihanaisen ystävän seurassa.
Vielä tärkeä lisäys. Lupasin muinoin $10 sille lapselle, joka harjoittelee "Hip hoppii englantii" laulun sanat ulkoa. Siinä on minun laskujeni mukaan (jos en seonnut laskuissa) 173 englannin kielistä sanaa. Lassi on säästänyt jo vaikka kuinka kauan lego-Viistokujaan (Harry Potterista) rahaa ja huomenna saattaa olla se päivä, että hän sen saa. Nyt meinaan sujuu laulu ja sanat ulkoa! Hyvä Lassi!!!!

1 kommentti:

  1. Hienot ja varmaan pehmoiset hupparit teillä. Kiva kun lapset ovat niin edistyneet kielessä.Ja frouvalla tuntuu menevän hyvin!TERVEISIÄ kaikille R-mammalta

    VastaaPoista