sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Uusia ystäviä ja patikointia

Eilinen oli taas uusien ihanien ihmisten täyttämä. Ensin päivällä kävimme harjoittelemassa taas tennistä. Perheen pojat kyllä pelasivat enemmän, mutta me tytöt kävelimme kentälle ja takaisin (yhteensä reilu 4km). Reippailun jälkeen koitti odotettu hetki, erään Suomi-ystävän 4-vuotissynttärit ja sen jälkeinen naisten ilta.

Lassi pukeutui odotetusti Harry Potteriksi. Eveliina yritti keksiä jotain vähän pojille sopivaa ja oli lopulta tietenkin Hermione. Juhlat olivat oikein rattoisat ja herkkuja riitti toiseen tyyliin. Lopuksi kaikki halukkaat pääsivät polskimaan.

Harry Potter ja Hermione (kevyemmilläkin kuteilla olisi saattanut tarjeta :))
Kuuden maissa naiset valtasivat takapihan pöydän (miehet ja lapset kotiutuivat) ja sangrian voimalla paransimme maailmaa oikein urakalla. Oli AIVAN huippua taas tutustua uusiin ihaniin ihmisiin!!!! En ymmärrä, miten ihminen voi tutustua kolmen päivän aikana (to-la) niin moneen aivan super-huippuun tyyppiin :D (ilman että esim. joku uusi harrastus alkaisi). Kiva ilta kerrassaan, olin ihan täpinöissäni illalla kun tulin kotiin! Jee, lisää näitä!

Tänään päätimme lähteä pikku patikoinnille läheisille kukkuloille. Katsoimme kartalta erään järvi-/lampialueen (Stevens Creek reservoir), ajoimme sinne, jätimme auton parkkiin ja lähdimme kävelemään. Kukaan ei oikein tiennyt mitä edessä odotti, mutta päätimme vain mennä seikkailemaan uusiin maisemiin. Siinä sitten tarvoimme välillä oikein vehreän metsän siimeksessä, välillä karummissa olosuhteissa oikein kunnon reitin. Meidän molempien Sport Trackerit näyttivät eri matkaa ja Google maps vielä eri, mutta uskoisin kompromissina, että jotain 7 km sitä tuli talsittua. Ensimmäisien kilometrien matkan jälkeen lapset meinasivat alkaa rutista, mutta sitten keksin heidän voivan leikkiä (eilen katsomaansa elokuvaa) Narniaa, koska seikkailimmehan juuri siihen soveltuvassa taikametsässä. Siitä lapset saivatkin intoa ja seuraavat 5km meni Narniaa ja intiaaneja leikkien ja leikkijousipyssyillä "ampuen". Ja lämmintähän oli tietenkin parhaimmillaan 35C. Kyllä tarkeni :)

Järven/lammikon kierros alkoi näistä maisemista.Saalita näkösällä

Välillä vähän erämaatunnelmaa.Piti pieni jokikin ylittää.

Nälkäiset intiaanit palkittiin lopulta In-N-Out Burgerin hampurilaisilla ja pirtelöillä Sunnyvalen keskustassa. Se oli ensimmäinen kerta kyseisessä paikassa ja oikein hyvää oli. Heillä on manoksenaan Quality you can taste”. Esim. pihvilihoja ei ole pakastettu ja ranskisten perunat kuoritaan, pilkotaan ja paistetaan asiakkaiden nähden. Tässä on vasta nyt päivä kääntymäisillään iltaan. Uimassa tietysti käytiin tällaisella helteellä ja nautitaan toki muutenkin elosta. Katsotaan mitä ilta tuo tullessaan. Veljeni kanssa (joka asuu Dubaissa) chattailimme aamulla ja naureskelimme, että meillä on tasan 12h aikaeroa. Siellä hän siis alkoi valmistautua nukkumaanmenoon, kun minä vasta heräilin. Hän sanoi, että hyvä päivä tästä sunnuntaista tulee, hän voi kertoa sen varmuudella, koska on elänyt jo sen sunnuntain :) - Ja niiin oikeassa oli :D

Burgereiden jälkeen kävimme vielä ihastelemassa lähellä olleita suihkulähteitä, joiden vesi on jopa häiritsevän sinistä. Täytyy jostain selvittää mitä ne näihin altaisiin oikein ruiskuttavat.


1 kommentti:

  1. Ihania maisemia kuljitte, kyllä ihmeesti lapset jaksavat pitkiä matkoja kulkea, kyllä siinä kunto kohenee ja vielä kun on niin kuumakin terkuin Riitta-mamma

    VastaaPoista