sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Rullaluistelua

Kuten Sini jo eilen kirjoitteli, niin suuntasimme eilen Milpitaksen Great Malliin tarkoituksena löytää lapsille joitain vaatekappaleita, sekä meille aikuisille vähintäänkin yhdet rullaluistimet. Satuin nimittäin tässä eräs päivä näkemään jonkun luistelevan jalkakäytävällä ja heti heräsi himo tehdä vastaava hankinta. Olen tainnut kerran-pari Suomessa kokeilla jonkin kaverin menopelejä mutta itselle ei ole koskaan tullut sellaisia hankittua. Ja täällä kun tuo sää on yleensä suotuisa, niin miksen kokeilisi miten homma hoituu.

Noh, lopulta lähdimme kauppakeskuksesta kokonaisen kolmen setin kanssa luistimia, sekä ranne-, polvi-, ja kyynärsuojia. Lapsetkin siis saivat omansa ja sovimme ensin katsovamme miten Sini innostuu lajista ennen kuin hankimme toisen meidän kokoisen setin. Itselläni on ehkä numeron isompi jalka, joten voimme treenailla samoilla hokkareilla. Samalla reissulla tutustuimme (tosin Sinille jo tuttuun) hyvään Fresh Choise -nimiseen ruokapaikkaan, jonka konsepti muistutti hiukan suomalaista Raxia, mutta tarjontaa ei ollut rakennettu pizzan ympärille (joskin sitäkin oli). Sen sijaan oli mm. monenlaista nuudelikeittoa, uuniperunaa, 10m pitkä salaattibuffet, limsat ja jälkkäripöytä. Suosittelen kokeilemaan.
Fresh Choisen jälkkäripehmistä turahti sekunnin sadasosassa tuuttiin kunnon torttu.
Kotiin päästyämme vaihdoimme reippailuvaatteet päälle ja ajoimme lasten koulun pihalle, jossa on sopivan laaja ja suojainen asfaltoitu piha rullisharjoittelua varten. Lämpömittarikin näytti hiukan yli 25 celciusta, joten Suomen pakkaskelit tuntuivat aika kaukaisilta. Jokainen pääsi kokeilemaan miltä vehkeet tuntuivat ja minä poika päätin jopa rullailla lopulta kotiin asti. Kyllä oli mukava painaa menemään autokaistojen viereen maalatulla pyöräkaistalla lähes samaa vauhtia kuin polkupyörällä. Jarruttaminen oli kuitenkin vielä hiukan hakusassa, mutta kotiin selvittiin ehjin nahoin.
Tänään sunnuntainakin lähdimme lasten kanssa pienelle rullailulle ympäri tätä meidän asuinaluetta. Ihan mukavasti homma kulkee kummallakin - Eveliinalla vielä hiukan haparoiden tosin. Alkulämmittelyiden jälkeen heitin vielä pidemmän lenkin itse ja aloin tosiaan miettiä, että pitäisiköhän joku kerta kokeilla jopa rullailla työmatka... Kattellaan.

Eikä viikonlopun liikunta suinkaan tähän loppunut! Tytöt tosin lähtivät Eveliinan kaverin luo kyläilemään mutta minä ja Lassi pakkasimme tenniskamat autoon ja hurautimme vielä tunniksi mäiskimään palloa.

Sini oli yrittänyt saada yhdestä lemmikistämme, nimittäin kolibrista, kuvaa ja kun huomasimme sen käyvän välillä hörppäämässä banaanipuumme kukista, niin istuin teleskooppilinssin kanssa odottelemaan. Onnistuin saamaan kaverista pari hyvää otosta lennossa sekä lepäilemässä viereisen omenapuun oksalla. Oravien ja kolibrien lisäksi meillä on takapihalla vielä yksi lemmikki, joka on ihan söötti mutta joka luultavasti pääsee vielä ennen pitkää hengestään. Nimittäin myyrä.

Peukaloisen lepohetki
I believe I can fly...

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, Kz.
    Iz

    VastaaPoista
  2. Kyllä te niin harrastatte siellä monipuolista liikuntaa,mä vain lenkkeilyä. Olkaahan varovaisia kuitenkin. R-mamma

    VastaaPoista