keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Halloweeniin valmistautumista

Pieni flunssan poikanen on kiusannut minua viime perjantaista asti. Ensin vähän kurkkukipua (muutaman tunnin), päänsärkyä ja nuhaa. Se ei ole kovasti elämää haitannut, mutta maanantaisen ja tämänpäiväisen punttiksen peruin ja pari muuta menoa. Lämpöä on ollut vähän ja kovasti väsyttänyt. Tänään iltapäivästä alkoi olla taas voittajafiilis, joskin illala tuli taas ihan hetken kestävät viluväristykset ja heikkous, mutta nyt oikeasti luulen, että sairaus on selätetty. Aion ottaa huomisen vielä suht rennosti vaikka siivouspäivää vähän kaavailinkin. Mainittakoon vielä, että työkaverilta läksiäislahjaksi saadut sydänvillasukat ovat todella lämmittäneet kylmän ja flunssan tullen niin varpaita kuin sydäntäkin. Tällä hetkellä varpaita lämmittää äitini tekemät Havula-villasukat :)

Pienestä lämmöstä ja flunssasta huolimatta piti odotella jossain Eveliinan kanssa Lassin shakki-kerhon ajan. Päätimme viettää äiti-tytär-laatuaikaa Starbucksissa. Eveliina valitsi myös Lassille tuliaiseksi tuollaisen cake popsin.


Piti kokeilla tuollaista kokopään kiemuralettiä...Olen tehnyt sen kerran siskon tytölle, mutta nyt tuli himo kokeilla Eveliinalle :)
Tänään läksyjen jälkeen ja Kz:n palattua töistä päätimme vihdoin kaivertaa kauan sitten ostamani kurpitsat. Jokainen sai tehdä yhden (joskin idea hämähäkistä ja kasvoista isoihin kurpitsoihin tuli minulta). Meinasi tulla hoppu puuhata ulkona, koska siellä alkaa olla seitsemän maissa jo ihan pimeää. Kz päätyikin viimeistelemään hämähäkin sisätiloihin. Yksi aamu oli hauska kun oli vielä pimeää ennen seitsemää. Eveliina ihmetteli, että onpas siellä vielä pimeää, kun avasin verhot. Sanoin, että se on syksy nyt. Hän sanoi: "ei ole, vaan on Halloween". Sen jälkeen tulee varmaan Thanksgiving, joulu ja kevät. Minun kalenterissani on syksyn jälkeen ajanjakso nimeltä joulu (noin lokakuun lopulta joulukuun loppuun), jonka jälkeen alkaa talvi ja kevät. Äidiltänsä opittu ajattelumalli siis.


Kaiverrukset käynnissä.
Kz otti hämähäkin mallin tietysti Hämähäkkimieheltä.
Iltapalan jälkiruoaksi maistoimme ensimmäistä kertaa elämässä kurpitsapiirakkaa. Olimme kuulleet, että se maistuu ihan piparkakkutaikinalle ja siltä se todella maistui. NAMSKIS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti