sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Uusia tuttavuuksia

Kyllä tämä elämä on ihmeellistä. Kaksi todella tärkeää Suomi-perhettä muutti pois tässä ihan lyhyen ajan sisään ja nyt elämäämme on tullut kaksi uutta ihanaa Suomi-perhettä! Sunnuntaina kun saavuimme kotiin reissulta laitoin viestiä eräälle ystävälleni (johon olin tutustunut vain netin ihmeellisessä maailmassa, lähinnä tämän blogin kautta :D ja tiesin heidän olevan nyt Kaliforniassa) että nyt olemme kotosalla ja passaisi nähdä vihdoin ihan livenä. Sovimme treffit jo heti seuraavalle päivälle ja tämä ystävä sanoi tutustuneensa täällä myös mukavaan uuteen perheeseen, joka myös olisi kiinnostunut näkemään meitä. Maanantai meni siis tutustuessa kahteen ihanaan uuteen Suomi-perheeseen samalla kun uimme takapihallamme ja herkuttelimme vohveleilla. Meille selvisi myös, että tämä toinen perhe aikoo muuttaa juuri sen meidän vanhan Suomi-ystävämme taloon kun se kerran vapautui. Aika hauskaa!

Sen kaiken epäterveellisen mätön jälkeen mitä tuli syötyä reissulla, ensimmäinen homma kotona oli hakea kaupasta jotain TUORETTA!!! Nyt on viikko syöty taas normaaliin tapaan vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Aaaah... ihanaa!

Kotona meitä odottivat mm. kypsät omenat ja koko puu täynnä nektariineja. 

Yhdessä banaanipuussakin on pari kukkaa, joista toiseen on tullut jo pieniä banaanin alkuja. 
Keskiviikkona Eveliina oli ystävällään yökylässä, mutta itseasiassa muuten tämän viikon kaikki arkipäivät ovat menneet treffatessa näitä kahta uutta Suomi-perhettä. Niin mahtavaa! Äitini sanoikin muinoin, että vaikka meidät pudotettaisiin erämaahan, niin pian on iso läjä ihmisiä ympärillä ja bileet pystyssä. Niin se vain menee :)

Perjantai huipentui ihanasti yhteiseen piknikkiin läheisellä viinitilalla meidän kolmen perheen kesken. Livemusiikkia, lämmin kesäilta, hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hyvää viiniä. Eipä sitä ihminen paljon muuta tarvitse. Kiva kun Kaizukin vihdoin sai tavata perheet, joista olin koko viikon puhunut.

Viinitilalla perjantai-illan tunnelmissa. Vielä kilistellään kahdella tyhjällä viinilasilla. 

Meidän piknik-seurueemme auringon laskiessa.

Lapset viettivät aikaa omalla peitollaan pelien merkeissä. Eräs nainen tuli oikein erikseen mainostamaan kuinka he olivat miehensä kanssa illan mittaan ihailleet lapsia, jotka pelaavat ihan oikeita pelejä eikä koko ajan tarvitse olla padi tai kännykkä jota räplätä.

Lauantaina vietimme kahden pienen söpöliinin syntymäpäiviä Suomi-porukalla. Olemme koko kesän olleet niin suomalaisten ympärillä, että tänään kaupassa meinasin alkaa puhua eräälle rouvalle suomeksi :) Tuntuu, että oikein toivon, että lapset katsoisivat joka päivä telkkaria, että pysyisi englannin kieli jotenkin hallussa. Toisaalta varsinkin Eveliina leikkii aika usein itsekseen ja kavereidensa kanssa englanniksi. Lassi taitaa mieluummin ainakin lukea suomenkielisiä kirjoja joskin juuri suunnittelimme huomiseksi reissua kirjastoon, jotta pysyisi yllä englanninlukutaitokin.

Aaaaaarrrrrgh! Tässä pieni merirosvomme!
Suloiset merenneidot.
Hurja merirosvo kaappaamassa meriprinsessaa. 
Kääk -Näin siinä sitten kävi! 

Tänään sunnuntaina on ollut oikein mukava ja lepposa päivä taas, yllätys yllätys, suomalaisessa laatuseurassa. Ehdimme nähdä suht harvoin näitä ihania elämämme piristäjiä, mutta ne hetket onkin sitten sitäkin tärkeämpiä.


Sunnuntai-aamun pinaattilättytehdas. Niitä kun ei täällä ole, niin pitää tehdä itse. Tuoretta pinaattia sitä vastoin on aina joka kaupassa runsain mitoin.

Sunnuntain puistoilua palmun varjossa, jonka jälkeen siirryimme takapihallemme uimaan ja syömään wingsejä. (Oli pakko kokeilla tällä kertaa myös sitä ihan tulisinta, mitä tarjolla oli! Nimeltään ne olivat Inferno) Loppuilta huipentui vielä Uuno Epsanjassa-leffaan jonka aikana oli pakko syödä suomalaisia karkkeja. Niin legendaarista settiä!!! Siitä ja monesta muusta Uunosta on kyllä tullut iso läjä sanontoja, joita elää edelleen jokapäiväisessä arjessamme :D

1 kommentti:

  1. Oli varmaan kiva palata kotiin reissulta "paljon näkemisen" jälkeen. Kiva kun olette saaneet uusia suomi-ihmisiä sinne. Terv. R-mamma

    VastaaPoista