sunnuntai 27. tammikuuta 2013

"yh"-viikko

Viikko "yh-äitinä" sujui varsin mallikkaasti, vaikka Kz olikin Suomessa työmatkalla. Olen ollut niin älyttömän onnellinen, koska olemme taas kaikki terveitä. Tuntuu, että sitä energiaa pulppuaa ovista ja ikkunoista. Toki myös lämpenevät ilmat ja sopivasti laskeva paino ovat antaneet lisäenergiaa ja aihetta hymyyn. Tällä viikolla päästiin jo parinkympin (C) tuntumaan, samaa on luvassa ensi viikon loppupuolella. Viikon aikana olen jumppaillut ja saanut jopa siivouspuuskia. Siivosin ohimennen vaatehuoneen ja pesin mm. petauspatjan päällisen, kaikki pienemmät matot, peitot, kaitaliinat yms. ja tomutin kaikki tyynyt, taljat ja muut. Vein vaatekeräykseen (lähinnä lasten pieniä vaatteita) niin paljon kun Audin takakonttiin mahtui, eli aika paljon. Nyt voi kevät tulla rauhassa. Ja hain ja pesin jo aurinkotuolitkin takapihalle parin kuukauden talvitauon jälkeen. Nyt alkaa olla juuri se vaihe, että toisaalta iltaisin on ihana polttaa kynttilöitä, mutta toisaalta olisi ihana ostaa jo tuoreita leikkokukkia maljakkoon.

Torstaina kävin säästämässä oikein toden teolla läheisen ostoskeskuksen alennusmyynneissä. Ostin Hollisterilta yli neljän sadan dollarin vaatteet ja maksoin $145. Noin sadalla eurolla siis tuli ostettua Hollisterilta NELJÄ hupparia, kahdet housut, kaksi T-paitaa ja kaksi mekkoa. Hupparit ovat oikeasti $49.90 ja nyt maksoin n. $15! Mielestäni se on selvää säästöä! :)

Perjantaina meillä oli yökylässä eräät suomalaiset ystävät. Viikonloppuna tämä viikon kestänyt ylienerginen villitys selvästi kyllä jo laantui. Emme puuhanneet mitään kovin kummallista, lähinnä play dateja toisen jälkeen. Lauantaina yövieraiden lähdettyä alkoi Eveliinan ystävän synttärit. Sieltä suoraan lähdimme aivan ihanalle rentoutuslomalle rakkaan ystäväni luokse. Oli kyllä niin ihanaa ja rentouttavan nautinollista höpötellä ja löhöillä hot spassa tähtitaivaan alla. Lapset vaihtoivat yökkärit jo siellä ja pesivät hampaat, joten sain vaan nostaa heidät autosta sänkyihin (joskin Lassi kyllä käveli itse). Näitä lisää :) Lapset ovat tänään jo kyselleet pariinkin otteeseen, että koska mennään taas samaan paikkaan kylään :)

Eveliinan kaverin pihalla kasvoi greippi(?)puu. En oikein tiedä mitä muitakaan nuo voisi olla, mutta valtavia ne olivat :)


Illalla matkalla kaverin luokse. Olo oli kuin pienellä hotellilomalla :)

Lasten lempipuuhaa oli leikittää koiraa...

... ja tietysti uida. Tässä matkalla altaalle.


Altaan vieressä oleva grillipaikka. 

Lassi hot spassa, Eveliina harjoittelemassa pellehyppyjä isoon altaaseen.

(Lähes) täysikuu möllötti tunnelmallisesti.

Tänään oli yksi päivän piristys, kun E oli leikkimässä kaverillaan ja kävimme Lassin kanssa nopsaan kaupassa. Ensin näimme E:n kaverin isän siellä, sitten erään E:n kaverin äidin. Heidän kanssaan höpöttelyjen jälkeen kassatäti oikein intoutui juttelemaan ja ihmetteli, missä olin ollut, kun ei oltu hetkeen törmätty. Tuli jotenkin kokonaisuudessaan hauska fiilis. Sitä jotenkin oikeasti alkaa juurtua ja kotiutua tänne, koska tapaa jo tuttuja kaupassa ja kaupantätikin jo kyselee perään :) Iltakin meni leppoisasti kun eräs suomalaisäiti lapsineen tuli iltapäiväksi/illaksi kyläilemään. Ja huomenna tuleekin jo oma rakas kotiin <3

Pieni kyläilijä ja ahkera hoitotäti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti