tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Lasten (ja Sinin) lomailu jatkui joulun jälkeen samaan tahtiin kuin ennenkin mutta itse kävin loppuvuoden 3 työpäivää istuskelemassa konttorilla. Muutaman muunkin satunnaisen kulkijan näin talossa haahuilevan mutta valtaosa näytti ottaneen välipäivät vapaaksi.

Viikonloppu meni äärimmäisen rauhallisesti kotioloissa. Eveliina vietti mm. koko lauantain yökkäreissä... Sunnuntaina käskytin lapset sentään hetkeksi pihalle mutta kaikki ovat todella saaneet puuhailla omia juttujaan ilman kiirettä minnekään vähän vastapainoksi syksyn raatamiselle.

Vuoden viimeisen päivän kävin siis ahkeroimassa töissä ja pesue oli sillä aikaa siirrähtänyt Cupertinoon. Olimme nimittäin sopineet vaihtavamme vuotta saman perheen luona, joka oli seuranamme myös joulureissulla. Miksipä sitä hyväksi havaittua vaihtaisi ;) Kurvasin perässä kun ehdin ja vietimme leppoisan illan yhdessä ja jäimme suunnitellusti yöksi. Pari jotain paukahdustakin kuulimme sekä autojen töötöttelyä ja torvien törähdyksiä. Täällä ei kai saa olla yksityisillä ihmisillä ilotulitteita. Vuoden 2013 ensimmäinen päivä valkeni kuin täydellinen suomalainen toukokuun aamu. Ulkona tarkeni lähes T-paidassa ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Sain vieläpä talon isännän houkuteltua ulkoiluttamaan Porsche Boxteriaan: ajoimme Stevens Creek Reservoirin ohi vuorille jossa laskimme rättikaton alas ja minä hyppäsin rattiin. Eli nyt on tullut poljettua hiukan sporttisempaakin menopeliä. Yllättävän hankalaa oli muuten ajaa manuaalivaihteilla nyt kun on täysin tottunut automaattiin.

(Sinin kuvatekstit) Näissä maisemissa saimme juhlistaa vuoden vaihtumista (sohvalla maailmaa parantaen kylki kyljssä ihanan ystävän kanssa.). Olkoon alkanut vuosikin yhtä onnellinen ja antoisa :)

Pienet söpöliinit aamulastenohjelmien parissa :)

Aamuajelulle lähdössä.

Aurinkoinen vuoden ensimmäinen aamu.

1.1. ja ruusupuska aivan täynnä nuppuja. Ai että, aika upea fiilis. Kyllä se kesä tännekin taas tulee, ja todella nopeammin varmaan kuin arvaammekaan. Nurmikon vihreyttä kun katsoo, niin ei se kaukana nytkään ole, mutta totuus on se, että edelleen aamulla saattaa olla 1C, vaikka päivällä aurinko lämmittää jo melko voimakkaasti.

Kotiin päästyämme Eveliina sai täkäläisen parhaan kaverinsa hetkeksi kylään. Illaksi saimme ihan ex tempore kylään vielä mukavan suomalaispariskunnan, jonka miestä en ollut itse vielä tavannutkaan.

1 kommentti:

  1. Helin kanssa katsoimme uudet juttunne, hyvää jatkoa uudelle vuodelle R-mamma

    VastaaPoista