perjantai 1. marraskuuta 2013

Happy Halloween!

Tällä kertaa on blogiin laitettavaksi niin valtavasti kuvia, joten jätän tämän tekstiosuuden vastaavasti vähän lyhyemmäksi. Viikko on mennyt ihan mukavissa merkeissä. Lämpötilat ovat vaihdelleet kovasti, niin sisällä kuin ulkonakin. Tälle päivälle on luvattu ulos vielä jopa 25C, toisaalta eräänä aamuna sisällä oli vain vaivaiset 17C. Olen ollut koululla taas apuna oikein urakalla. Ensin tiistaina autoin Eveliinan opettajaa askarteluvalmisteluissa ja kopioinnissa useamman tunnin. (Saattoi myös johtua hitaudestani, että sain kulutettua siihen niin kauan ;)). Torstaina lasten koulussa oli (muiden koulujen tapaan) Halloween-paraati heti aamusta. Sen jälkeen jäin Lassin luokkaan avuksi torstaiseen tapaan ja lisäksi jäin auttamaan luokan Halloween-juhlissa. Perjantai eli tänään on Staff learning day eli lapsille vapaapäivä.

Ranchon yleismaisemaa. Tällä viikolla saattoi olla viimeiset lenkit ainakin hetkeen (ellei sitten tulevien Suomi-vieraiden kanssa päädytä sinne). Vieraiden lähdettyä olen ajatellut liittyä YMCA:hin ja alkaa harrastaa välillä sisäliikuntaa. 

Pieni söpö lenkkikaveri.


Lasten koulun lähellä alkaa puut olla jo kovastikin punertavia. 

Kotikadun puut ovat taas enemmän kellertäviä.

Lassin omilla rahoillaan ostama green screen. Seuraavaksi ostoslistalla taitaa olla steadicam-teline. Enonsa jalanjäljillä siis  näissä videohommissa <3 ( Eno on juuri palaamassa 4 kuukauden ja 12 maan kuvauskierrokselta) 

Pieni kurpitsankaivertaja. Viime vuonna kaiversimme osan kurpitsoista yläkautta ja osan alakautta. Tänä vuonna vain alakautta. Meidän yhteisprojektimme: Lassi piirsi mallin paperille. Eveliina ja minä kaiversimme kurpitsan. Eveliina piirsi kurpitsaan Lassin malli mukaan kasvot ja minä leikkasin ne. (Kaizu oli töissä <3)

Roooaaaarrr!

Meidän Halloween-suunnitelmat muuttuivat lennosta ja lopulta kiertelimme taloja erään Lassin hyvän israelilaisystävän kanssa. Viime vuonna lapset saivat aivan uskomattoman läjän karkkia (joista suurimmaksi osaksi he eivät tykänneet, koska suu ei ole vielä tottunut mm. peanut butteriin :)). Tänä vuonna päätimme panostaa kiertelemällä hienoiksi kehutuilla alueilla ja ihastelemassa talojen koristeita emmekä ravanneet vain ovelta ovelle karkin kiilto silmissä. Kyllä sitä karkkia silti kertyi sellaiset pienen salaattikulhon verran per lapsi. Laitan tähän huikeimmat Halloween-otokset. Sanotaan nyt vaikka näin, että toiset ovat hiukkasen panostaneet... Toivottavasti pääsette niiden myötä täkäläiseen Hallowen-tunnelmaan :)

Tämänkertainen prinsessanuttura.

Aamulla oli ennätyskylmää, 6,7C ja kaivoin Eveliinalle jopa toppaliivin käyttöön.

Eveliinan luokka marssivuorossa musiikin soidessa.

Lassin viime vuoden opettajalla oli aika huikea asu ;)

Suurin osa opettajista, rehtori, vararehtori ja sihteerit olivat kaikki Minioneja (Minions) (En tiedä onko ne suomeksi samoja, mutta niitä keltaisia tyyppejä Itse Ilkimys -leffasta.)

Lassi ja hänen paikalliset parhaat israelilaiset ystävänsä (jotka ovat tälläkin hetkellä meillä). Oikeasti pojat ovat todellisia söpöliinejä, vaikka nyt ei kasvoja näykään :)
Tässä otoksia illan myötä. Aloitimme kierroksen ehkä klo 6:15. Ihan vielä silloin ei ollut kovin pimeää, mutta jo puolen tunnin päästä oli selvästi spookimpi tunnelma. 
Nämä autotkin ovat ihan viimeisen päälle koristeltuja.




Tässä olemme jonottamassa erään aivan upean "Haunted Housen" sisäkierrokselle.


Upea oranssiksi valaistu puu.













3 kommenttia:

  1. Great pictures! Thank you for sharing. Even here in Alaska it was a great Halloween: not as cold as earlier year so trick or treating was a blast.

    VastaaPoista
  2. Voe hyvä ihme, toinnii!!

    VastaaPoista
  3. No jo on ollut kemut siunailee R- mamma

    VastaaPoista