tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kukkaa pukkaa!

Pakko laittaa pieni päivitys, koska täällä on niin hieno puiden kukkaloisto meneillään. Meillä ei ole sen kummempaa tapahtunut. Kz on taas alkanut pyöräillä töihin. Itse olen myös Suomi-loman jälkeen alkanut vähän liikkua. Olen tehnyt jopa pienen juoksulenkin ja tänään kahvakuulailin ja muuten jumppasin ystäväni kanssa. Bikinikausi kolkuttelee jo oven takana, joten toivottavasti tuloksia tulee pian :) Lapset porskuttelevat koulussa normaaliin tapaan. Lassilla oli tänään kaikkien Kalifornian (nelosluokkalaisten kai) yhteiset "kirjoituskokeet" eli aineen kirjoitus.

Tässä muutamia lähiympäristön ja pihamme kukkivia puita. Kukkaloistossa taitaa olla ainakin kirsikkapuut (?), aprikoosipuut ja nektariinipuut. Omenapuut (ainakin meidän pihallamme) antavat vielä odottaa kukkaloistoaan.


Täynnä jo pieniä nuppuja...Poimin tänään ystävämme appelsiinipuusta meille vähän maistiaisia.

Aurinko alkoi jo hieman painua mailleen Las Palmas Parkissa, jossa lapset saivat touhuta ystävänsä kanssa koulupäivän jälkeen. (Tiistaisin on "early day" eli lapset pääsevät vähän aikaisemmin koulusta. Nyt kun Lassin tiistainen shakkikerhokin loppui, niin tällaisille pienille irtiotoille on enemmän aikaa.)

Kz:n työmatkalla oleva "kukkaniitty". Nämä puut ovat kyllä kirsikkapuita, eivätkä ole vielä näköjään kukassa, joten ehkä pian on kuvassa todella kaunis kukkaloisto myös täällä.

1 kommentti:

  1. No nyt alkas kihelmöimään..on niin kaunista siellä. R-mamma

    VastaaPoista