perjantai 24. elokuuta 2012

Perjantaipuuhia

Sini on viettämässä tyttöjen iltaa Suomi-tuttujen kanssa nyt kun tätä kirjoittelen, joten kovin paljon en tiedä päivän kuulumisista. Taitaa siis tulla lyhyt blogi-päivitys... Anyway, koulun jälkeen olivat kuulemma kaikki kuitenkin olleet Eveliinan vanhan kinderkarten-kaverin kotona kyläilemässä (tai täkäläisittän "play date":lla).

Sinin iltasuunnitelmien vuoksi olin saanut käskyn olla kotosalla viiteen mennessä ja mietin päivän mittaan mitä kivaa lasten kanssa keksittäisiin. Sattumoisin huomasin, että vajaan parin kilometrin päässä meiltä (Stevens Creekin ja 85-tien risteyksen ostoskeskuksessa) on elokuvateatteri, joka ei ehkä näytä kaikista viimeisimpiä elokuvia, eikä muutenkaan ole ihan vimpan päälle hieno, mutta leffakäynti siellä maksaa vain 5 dollaria. Ohjelmistosta löytyi klo 7pm alkava Madagasgar 3, joten kuuden aikoihin lapset hyppäsivät potkulaudoilleen ja minä lähdin johdattamaan joukkoa teatteriin. Paikka löytyi, saimme liput, investoimme vielä pussilliseen popcornia (joka maksoi enemmän kuin leffalippu) ja valtasimme potkulautojemme kera paikat salista. Sali oli aika pieni, korkeintaan sata penkkiä, ja paikan sai valita mielensä mukaan. Itse asiassa leffalipulla ei tehnyt mitään oston jälkeen, sillä kukaan ei edes ovella niitä kysellyt. Salin perällä oli mukava kasa korokeistuimia, jotka olivat molemmille lapsille tarpeen.

Elokuva oli oikein passeli sekä lapsille että aikuiseenkin makuun, ja kotimatka pimeyden laskeutuessa sujui turvallisesti. Eli summa summarum, meillä oli mukava perjantai-ilta - toivottavasti myös teillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti