lauantai 31. maaliskuuta 2012

Terveyspäivä

Ensimmäinen kokonainen päivämme Piilaakson asukkaina alkoi hiukan turhan varhain. Lapset nimittäin heräsivät jo kolmen aikoihin, samoin Sini joka kuitenkin sai vielä myöhemmin unen päästä kiinni. Itse vetelin makeat 10 tunnin tirsat aamukuuteen asti.

Virittelin aamulla Skypen toimimaan, sillä yöllä oli kuulemma ollut puolivillainen yhteyskokeilu Alavudelta. Lopulta saimme aikaan molemminpuolisen näköyhteyden ja myöhemmin jopa konferenssipuhelun välillä Piilaakso-New York-Alavus.

Aamuaskareiden jälkeen päätin aloittaa terveellisemmän elämän ja lähteä pitkästä aikaa lenkille. Jonka puolessa välissä alkoi tietysti sataa vettä. Anyway, hyvää se teki. Hotellilla oli aamiainen kymmeneen asti, joten painelimme sinne joskus ysin maissa. Tarjolla oli sen verran monen moista (mm. sushia ja tortilloja), että ateria taisi olla meille lähinnä lounas. Tosin tarjolla oli myös pre-visiitiltämme tuttuja aamupalavohveleita, joita tällä kertaa nautimme vaaleanpunaisina(!).
Vaaleanpunaista vohvelia vetämässä.
Sitten suunnistimmekin kohti Cupertinon asuntotarjontaa ja kävimme Seven Springs -nimisen asuntoalueella taloesittelyssä. Mesta oli Sinin mieleen, itsestäni ehkä hiukan tympeä omakotitaloksi. Toisaalta sitä oltiinkin parhaillaan vasta siivoamassa edellisten vuokralaisten jäljiltä. Budjettiin se kyllä sopisi mutta kämppä tulisi joka tapauksessa menemään ihan lähipäivinä, joten tuskin saamme pankki- ja muita käytännön asioitamme riittävään kuntoon niin pian.

Puut alkavat olla nätisti kukassa täällä.

Seven Springsin alueelta yksi niistä springseistä.
Soitin näytön jälkeen Cupertinossa asuvalle tutullemme, jonka luokse olin ohjannut HSBC-pankin postit. Kaveri olikin kotosalla, joten kävimme hakemassa nipun kirjeitä. Sitten tarkastimme vielä pari apartment-tyyppistä paikkaa (toisessa ei ollut tarjolla 3 bedroom -tyyppistä ratkaisua, toiselle antaisin kouluarvosanan 7).

Kun nälkä alkoi kurnia, päätimme katsastaa Cupertinon Whole Foods Marketin, joka osoittautuikin varsin mainioksi kaupaksi jos haluaa luomuhedelmiä, -vihanneksia, -lihaa, -kalaa, tai -mitävaan. Ei mikään halvin mahdollinen ruokakauppa mutta valikoimaa riittää. Tankkasimmekin kyytiin muutaman kassillisen hedelmiä, jotain terveysmehuja (sisältäen mm. vehnänorasta ja aloe veraa) ja grillatun broilerin. Suuntasimme majapaikkaamme Toys 'R' Us:n kautta, josta haalimme lapsille potkulaudat sekä yllätys-yllätys Harry Potter Lego-paketin.

Whole Foods Market.
Terveys-päivällisen jälkeen pakotimme lapset pienille päikkäreille. Sitten vietimmekin illan opettelemalla potkulautailua, kuntosalilla, sekä uimassa.

Onnelliset potkulautojen omistajat.
Juoksuaika.

Eveliina ja amerikkalainen sauvakävely.

1 kommentti:

  1. Menkääs lapset varovasti potkulaudoillanne.Mukavaa alkanutta huhtikuuta teille sinne t.R-mamma

    VastaaPoista