tiistai 28. helmikuuta 2012

Aurinko paistaa ja vettä sattaa...

Tänään nukuimme ennätyspitkään, jopa puoli seitsemään (Suomen aikaa siis 16.30). Silloinkin heräsin tekstiviestin ääneen. Perinteisen hotelliaamiaisen (sisältäen mm. joka-aamuisen jättivohvelin kermavaahdolla ja siirapilla) jälkeen kiiruhdimme Cupertinoon katselemaan taas asuntoja. Useampi oli omalla laillaan kiva, mutta yksi nousi kyllä suosikikseni. Alue on todella viihtyisää ja rauhallista, kaupat, puisto, koulu yms. lähellä. Ja mikä tärkeintä, lämmitetty uima-allas pihalla!  Samassa kompleksissa on myös punttisali ja sauna J !!!

Tänään saimme jopa kokea pienen sadekuuron, mutta onneksi se kesti vain puolisen tuntia. Kz:lla oli tänään tapaaminen Nokia-officella, me lasten kanssa otettiin rennosti altaalla. Ei täällä vielä mitään hellettä ole, noin 15-16 C oli iltapäivällä, mutta altaan vesi on lämmintä, kuuma-altaassa melkein polttavan kuumaa, eli täydellistä tähän säähän J. Iltaa kohti ilma viilenee n. kymmeneen asteeseen. Auringosta saatiin tänään onneksi nauttia lähes koko päivä. Juhlistettiin sitä lasten kanssa sen verran (kun tähän asti kaikki päivät on melkein mennyt autossa tai sisätiloissa asioita hoitamassa), että pidettiin hotellin pihalla pieni piknik. Haettiin banaania, mansikoita, mustikoita, Aloe-juomaa ja mangojuomaa ja suunnattiin nenänpää kohti aurinkoa.

Iltapäivästä suuntasimme jälleen Cupertinoon hoitamaan pankkiasioita. Pankin ovessa oli hauska kyltti: aseen kuva ja punainen viiva vedetty yli. Siitä pitäisi rosvon huomata, että soo-soo, nyt ei saakaan mennä sisälle ;) Muita havaintoja tälle päivälle: täällä on kyllä todella paljon kaikkia urheiluautoja, oikeastaan ihan koko ajan näkökentässä on jonkun merkkinen komistus (vaikka ei ne mielestäni lähellekään kaikki komistuksilta näytä). Illemmalla käytiin ylläri-ylläri taas asuntoesittelyssä. Kierrettiin vielä mun suosikki-asuntoni ympäristöä autolla ja löydettiin vähän toiseen tyyliin upeita lukaaleja! Aivan silmä lepää kun saa ihailla niin upeita taloja.

Iltapalalla lapset saivat harjoitella taas englantia ja hyvin sujui, kun molemmat tilasivat itse itselleen juotavat. Hyvin he muistavat myös tervehtiä ja kiittää englanniksi. Siitä se kielitaito pikkuhiljaa karttuu. Huominen vielä aikaa seikkailla näissä maisemissa ja sitten neljäksi viikoksi kotikonnuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti