torstai 12. heinäkuuta 2012

Build-A-Bear

Tiistaina saimme viettää taas ihanaa aikaa Suomiporukalla eräällä altaalla. Lapset uivat ja aikuiset söivät :) No, kyllä lapsetkin söi, koska kaikki toi taas toiseen tyyliin nyyttärieväitä. Muuten päivä kului shoppaillessa. Ehdottomasti Eveliinan tärkein ostos oli nalle, jonka sai itse tehdä. Keskiviikkona Lassi päätti sijoittaa rahansa myös samanlaiseen. Olin nähnyt "nalletehtaan" jossain aikaisemminkin, muistaakseni Dubaissa.

Herkkuja napaa kohti, Eveliinalla mun hattu ;)

Lapset varjossa nauttimassa mehujäitä.Ensin valitaan nallelle "ulkokuori". Molemmat valitsivat valkoisen perusnallen. Sitten sille valitaan ääni (Eveliinan nalle sanoo nyt "I love you, I love you", Lassin nalle nauraa). Sitten se täytetään yhdessä myyjän kanssa. Ennen lopullista täyttöä sille valitaan sydän. Sydän lämmitetään ensin käsiä vasten, sitten sillä mm. hierotaan otsaa, jotta siitä tulisi yhtä viisas kuin omistajasta (ja lisäksi monta muuta temppua), lopuksi toivottiin jotain silmät kiinni ja suukotettiin sydäntä. Sen jälkeen kun sydän on paikallaan, nalle ommellaan kiinni. Sitten nalle rekisteröidään ja nimetään jolloin se saa syntymätodistuksen. Lopuksi nallelle valitaan vaatteet ja muut tarvikkeet, kuten aurinkolasit, kännykkä, rullaluistimet ja muu todella tarpeellinen. Nyt meillä on kaksi super-onnellista nallen omistajaa :)
Eemil ja Elisabet. (Elisabetilla on kyllä äitini tekemät takki ja hattu, muut jutut on nalletehtaalta)


Blogi jää nyt hetkeksi kesätauolle, suuri kiitos kaikille, jotka ovat jaksaneet sitä seurailla ja kommentoida <3 Palailemisiin :D

1 kommentti:

  1. No siinähän ne nallukat joita minäkin sain pidellä. Uusia seikkailujanne jään odottelemaan Riitta-mamma

    VastaaPoista